Details, Fiction and su tesisatçısı

Wiki Article

Cevap : Yaşadığınız sorun nedeniyle geçmiş olmasını dileriz. Bağcılarda bulunan ve İstanbul'un tüm ilçelerine hizmet veren firmamız kısmi fayans tamiri yaptığı gibi komple tadilatta yapmaktadır. Usta arkadaşlarımız gelip gerekli tespitleri yaptıktan sonra fiyatla ilgili bilgi verebiliriz.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Nem ölçer cihazı; bu cihaz ile ortamdaki bağıl nem değerleri referans alınarak su kaçağı tespitini anlamakta lawnımcı cihaz olarak kullanılabilir.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Su verimliliğini artworkırarak, suyun israf edilmesini engelleyerek ve su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde kullanılmasını teşvik ederler.

İnsan sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadvertisementığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata fork outı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız kontrol edilir. Bu su kaçak tespiti işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı tespit edilir.

Deneme yanılma yöntemi ile yapılan su akıntısı tespiti maliyet ve zaman açısından büyük su kaçak tespiti kayıplara neden olurken nokta atışı ile yapılan maliyeti en aza indirir.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile size su kaçağı tespiti en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl su tesisatçısı garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal su kaçağı tespiti olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Report this wiki page